Lastepaller robotPålitelig leveranse av lastepaller til behovene i industrien

Versowood er Finlands største private trelastprodusent og -foredler samt Finlands viktigste produsent av treemballasje. Vi produserer og selger nesten 4 millioner paller årlig ved våre fem fabrikker i Riihimäki, Muurla, Haukiputaa, Pori og Valkeakoski. Fabrikken i Haukipudas er Finlands nordligste pallefabrikk, og alle pallene vi leverer til Norge kommer derfra.

Vi har en høy leveringssikkerhet, for vi skaffer alle trematerialene selv og kapper dem på våre egne sagbruk. Tilgangen på råvarer til pallene er sikret. Fornøyde kunder er viktig for oss. Du kan stole på oss!

Våre automatiserte og moderne produksjonslinjer gjør det mulig å oppnå en effektiv produksjon av et bredt produktutvalg. Vår effektive produksjon, en godt utviklet logistikk samt et omfattende nettverk av produksjonsenheter gjør at vi kan garantere konkurransedyktige priser, raske leveringer og allsidige logistikktjenester.

Les mer om vår produksjon av lastepaller og fordelene med disse

Palleproduksjon Riihimäki
Palleproduksjon Muurala
Palleproduksjon Pori
Palleproduksjon Valkeakoski

Kjöp standardpaller, tilpassede paller og emballasjematerialer direkte fra produsenten

I tillegg til engangspaller og lastepaller i standardmål, produserer og selger vi skreddersydde spesialpaller setter kundens egne mål samt pallelokk og pallkrager.

I vårt store sortiment finner du alternativer til mange forskjellige behov:

  • engangspaller
  • Europall i standardmål
  • toveis paller (truckpaller)
  • kraftpaller
  • paller med plastdekke (foliepaller)
  • spesialbestilte paller etter kundens mål, f.eks. pallebur, paller med bukk til glass

Be om tilbud

Prisene på våre paller er konkurransedyktige og et bredt utvalg av palle- og emballasjeprodukter inkluderer produkter i ulike priskategorier avhengig av tiltenkt bruk. For eksempel fra enganspaller finns det lastepaller med gode priser.


Engangspaller 800x1200mm

Engangspaller

Vi produserer både engangspaller i standardstørrelser og skreddersydde engangspaller etter kundenes egne mål. Engangspallene passer til mange forskjellige behov: laksepaller, butikkpaller dvs. kraftpaller og toveis paller.

Størrelser: 800 x 1200 mm, 1000 x 1200 mm, 800 x 600 mm samt skreddersydde paller etter kundens egne mål.

Pris: be om tilbud

  • slide
  • slide

Spesialpaller

Pallene spesiallages etter målene på produktene dine. Spesialpallene brukes til lagring og transport i bl.a. fiskebåter og fly.

Størrelse: Skreddersydde etter kundens egne mål

Pris: be om tilbud

EUR-paller 800x1200mm

Europaller

EUR-pallene i standardstørrelse er solide og langvarige i transport og lagring.

Størrelse: 800 x 1200 mm  

Pris: be om tilbud

Pallerkarmer og pallelokk

Pallekarmer og pallelokk

Med pallekarm kan man øke pakkevolumet og beskytte produktene under transporten og lagringen. Man kan også få lokk som passer til de forskjellige pallstørrelsene som standardprodukter.

Pallekarmer størrelser: 800 x 600 x 195 mm, 800 x 1200 x 195 mm, 1000 x 1200 x 195 mm

Pallelokkenes størrelser: 800 x 600 mm, 800 x 1200 mm, 1000 x 1200 mm

Pris: be om tilbud


 

PalleproduksjonHøy leveringssikkerhet

Vi bruker trelast fra våre egne sagbruk i produksjonen av lastepaller, og derfor er tilførselen av råvarer alltid sikret. I tillegg har vi store lagermengder av standardpaller, og dette gjør at vi kan tilby raske og sikre leveringer og fleksible tjenester. Du kan stole på oss!

Lager- og logistikktjenester

Ved hjelp av våre tjenester kan du effektivisere lageromsetningen på paller, slik at du kan konsentrere deg om din egen virksomhet - og du sparer både tid og penger. I tillegg til salg omfatter våre tjenester bl.a. transport, lossing og lasting, produkt- og mottagsinspeksjoner, lagerregnskap og inventering. Lagernivåene avtales etter dine behov. Vi kan tilby svært raske og fleksible leveringer til Norge.

Miljøvennlig finsk kvalitet

Råstoffene til lastepallene kommer fra PEFC-sertifiserte skoger i Finland. Hele produksjonsprosessen fra produksjon til salg og tjenester oppfyller kravene i miljøsertifiseringen ISO 14001. Pallene lages av varmebehandlet trelast som passer til eksport og oppfyller standarden ISPM 15. Vi tar også hensyn til miljøet når det gjelder transporten, og vi har en effektiv logistikk. Tre er et bærekraftig, fornybart og resirkulerbart råstoff.

En kubikkmeter tre binder ca 715 kg karbondioksid og en europall omtrent 40 kg.

Versowood hiilijalanjälki

Palleproduksjon robotPaller til transport og lagring

Våre lastepaller passer til bruk i forskjellige industribransjer, som for eksempel i fiskeindustrien samt i byggematerial-, stål-, kjemi-, papir-, trykkeri- og dagligvareindustrien. Lastepallene er tilpasset kravene til produktene dine og tåler transport og lagring. Våre sakkyndige medarbeidere hjelper deg med å velge en passende palltype. 


Versowood