Lastepaller robotPålitelig leveranse av lastepaller til behovene i industrien

Versowoods automatiserte og moderne produksjonslinjer gjør det mulig å oppnå en effektiv produksjon av et bredt produktutvalg. Våre lastepaller passer til bruk i forskjellige industribransjer, som for eksempel i fiskeindustrien samt i byggematerial-, stål-, kjemi-, papir-, trykkeri- og dagligvareindustrien. Lastepallene er tilpasset kravene til produktene dine og tåler transport og lagring. Våre sakkyndige medarbeidere hjelper deg med å velge en passende palltype.

Vi har en høy leveringssikkerhet, for vi skaffer alle trematerialene selv og kapper dem på våre egne sagbruk. Tilgangen på råvarer til pallene er sikret. Tilgangen på råvarer til pallene er sikret og vi kan garantere en leveringssikkerhet på 100 prosent.

Vår effektive produksjon, en godt utviklet logistikk samt et omfattende nettverk av produksjonsenheter gjør at vi kan garantere konkurransedyktige priser, raske leveringer og allsidige logistikktjenester.

Les mer om vår produksjon av lastepaller og fordelene med disse


Et stort utvalg i både standardpaller, spesialbestilte paller og emballasje

I tillegg til engangspaller og lastepaller i standardmål, produserer og selger vi skreddersydde spesialpaller setter kundens egne mål samt pallelokk og pallkrager.

I vårt store sortiment finner du alternativer til mange forskjellige behov:

  • til lagring og transport av fiskepakninger
  • til skipslogistikk
  • til logistikk av kjemiske produkter
  • til transport og lagring av betongprodukter
  • til frysehotell
  • spesialbestilte paller etter kundens mål, f.eks. pallebur, paller med bukk til glass
  • for beskyttelse av produkter under transport og lagring

Engangspaller 800x1200mm

Engangspaller

Vi produserer både engangspaller i standardstørrelser og skreddersydde engangspaller etter kundenes egne mål. Engangspallene passer til mange forskjellige behov: til fiskeindustrien, i butikker (butikkpaller dvs. kraftpaller) samt generelt til lagring og transport av forskjellige produkter.

Størrelser: 800 x 1200 mm, 1000 x 1200 mm, 800 x 600 mm samt skreddersydde paller etter kundens egne mål.

Pris: be om tilbud

  • slide
  • slide

Spesial paller

Pallene spesiallages etter målene på produktene dine. Spesialpallene brukes til lagring og transport i bl.a. fiskebåter og fly.

Størrelse: Skreddersydde etter kundens egne mål f.eks. 1100 x 1100 mm, 1100 x 1000 mm, 1090 x 1090 mm, 1080 x 1080 mm, 1070 x 1070 mm, 1060 x 1060 mm

Pris: be om tilbud

EUR-paller 800x1200mm

Europaller

EUR-pallene i standardstørrelse er solide og langvarige i transport og lagring.

Størrelse: 800 x 1200 mm  

Pris: be om tilbud

Pallerkarmer og pallelokk

Pallekarmer og pallelokk

Med pallekarm kan man øke pakkevolumet og beskytte produktene under transporten og lagringen. Man kan også få lokk som passer til de forskjellige pallstørrelsene som standardprodukter.

Pallekarmer størrelser: 800 x 600 x 195 mm, 800 x 1200 x 195 mm, 1000 x 1200 x 195 mm

Pallelokkenes størrelser: 800 x 600 mm, 800 x 1200 mm, 1000 x 1200 mm

Pris: be om tilbud


 

Palleproduksjon

Lager- og logistikktjenester

Ved hjelp av våre tjenester kan du effektivisere lageromsetningen på paller, slik at du kan konsentrere deg om din egen virksomhet - og du sparer både tid og penger.

I tillegg til salg omfatter våre tjenester bl.a. transport, lossing og lasting, produkt- og mottagsinspeksjoner, lagerregnskap og inventering. Lagernivåene avtales etter dine behov. Vi kan tilby svært raske og fleksible leveringer til Norge.

Palleproduksjon Riihimäki
Palleproduksjon Muurala
Palleproduksjon Pori
Palleproduksjon Valkeakoski

Miljøvennlig finsk kvalitet

Versowood er Finlands største private trelastprodusent og -foredler samt Finlands viktigste produsent av treemballasje. Vi produserer nesten 4 millioner lastepaller i året på de fem fabrikkene våre i Riihimäki, Muurla, Haukipudas, Pori og Valkeakoski. Fabrikken i Haukipudas er Finlands nordligste pallefabrikk, og alle pallene vi leverer til Norge kommer derfra.

Råstoffene til lastepallene kommer fra PEFC-sertifiserte skoger i Finland. Hele produksjonsprosessen fra produksjon til salg og tjenester oppfyller kravene i miljøsertifiseringen ISO 14001. Pallene lages av varmebehandlet trelast som passer til eksport og oppfyller standarden ISPM 15. Vi tar også hensyn til miljøet når det gjelder transporten, og vi har en effektiv logistikk. Tre er et bærekraftig, fornybart og resirkulerbart råstoff.

En kubikkmeter tre binder ca 715 kg karbondioksid og en europall omtrent 40 kg.

Versowood karbondioksid

Versowood