Pallekarmer og pallelokk

Man kan beskytte produktene under transport og lagring med pallekarmer og pallelokk, som fås til lastepallene. 

Pallkragene

Pallekarm

Pallekarm festes oppå lastepallen for å gjøre kantene på pallen høyere. Kragen gir mer volum og beskytter produktene under transport og lagring. Ved transport av mindre og løse produkter hindrer pallekarm at produktene faller av pallen.

Materiale: Bartre

Størrelser: 800 x 1200 x 195 mm, 1000 x 1200 x 195 mm

Salgsenhet: I bunter (108 stk/bunt)

Pris: be om tilbud

Lavakannet

Pallelokk

Pallelokkene i tre beskytter produktene som er lastet på lastepallene og gir også ekstra beskyttelse under transport og lagring. Lokkene fås som standardprodukter som passer til de forskjellige størrelsene av EUR- og kraftpallene.   

Materiale: Tre, finér eller et annet trebasert materiale

Størrelser: 800 x 600 mm, 800 x 1200 mm, 1000 x 1200 mm eller skreddersydd etter kundens mål

Salgsenhet: I bunter

Pris: be om tilbudVersowood produserer og selger nesten 4 millioner lastepaller i året

Versowood er Finlands største private trelastprodusent og -foredler samt Finlands viktigste produsent av treemballasje. Vi produserer og selger nesten 4 millioner lastepaller i året på de fem fabrikkene våre i Riihimäki, Muurla, Haukipudas, Pori og Valkeakoski. Fabrikken i Haukipudas er Finlands nordligste pallefabrikk, og vi alle pallene vi leverer til Norge kommer derfra.

Vi har en høy leveringssikkerhet, for vi skaffer alle trematerialene selv og kapper dem på våre egne sagbruk. Tilgangen på råvarer til pallene er sikret. Fornøyde kunder er viktig for oss. Du kan stole på oss! 

Våre automatiserte og moderne produksjonslinjer gjør det mulig å oppnå en effektiv produksjon av et bredt produktutvalg. Vår effektive produksjon, en godt utviklet logistikk samt et omfattende nettverk av produksjonsenheter gjør at vi kan garantere konkurransedyktige priser, raske leveringer og allsidige logistikktjenester.