Kundespesifikke spesialpaller og treemballasje for bedrifter

Vårt store antall moderne maskiner gjør det mulig å lage paller i flere forskjellige størrelser og mål svært kostnadseffektivt. Denne palletypen brukes bl.a. i vindus- og solcelleindustrien.

Erikoislava lasipukki

Spesialpaller

Fasongen og målene på spesialpallene bestemmes etter produktet som skal lagres på dem.

Størrelse: Skreddersydd til kundens behov

Salgsenhet: Etter avtale

Pris: be om tilbudVersowood produserer og selger nesten 4 millioner lastepaller i året

Versowood er Finlands største private trelastprodusent og -foredler samt Finlands viktigste produsent av treemballasje. Vi produserer og selger nesten 4 millioner lastepaller i året på de fem fabrikkene våre i Riihimäki, Muurla, Haukipudas, Pori og Valkeakoski. Fabrikken i Haukipudas er Finlands nordligste pallefabrikk, og vi alle pallene vi leverer til Norge kommer derfra.

Vi har en høy leveringssikkerhet, for vi skaffer alle trematerialene selv og kapper dem på våre egne sagbruk. Tilgangen på råvarer til pallene er sikret. Fornøyde kunder er viktig for oss. Du kan stole på oss! 

Våre automatiserte og moderne produksjonslinjer gjør det mulig å oppnå en effektiv produksjon av et bredt produktutvalg. Vår effektive produksjon, en godt utviklet logistikk samt et omfattende nettverk av produksjonsenheter gjør at vi kan garantere konkurransedyktige priser, raske leveringer og allsidige logistikktjenester.