EUR-paller (europaller)

Europallen, dvs. EUR-pallen, er en standardisert lastepall som lages i samsvar med den europeiske standarden UIC 435-2. Man kjenner igjen europallen på EUR-brennmerket, og pallen har alltid standardmålene 800 x 1200 mm. 

EUR-pallene er solide og langvarige. De er brukes vanligvis til transport og lagring av varer i Europa. Lagringsplasser dimensjoneres vanligvis etter målene på europallene.  

I tillegg til europaller selger vi også pallekarmer og pallelokk til bedrifter.

EUR-pallen, dvs. europallen, er en standardisert lastepall  800 x 1200mm

Europallen

Størrelse: 800 x 1200 mm  

Vekt: ca. 23 kg

Salgsenhet: I bunter

Pris: be om tilbudVersowood produserer og selger nesten 4 millioner lastepaller i året

Versowood er Finlands største private trelastprodusent og -foredler samt Finlands viktigste produsent av treemballasje. Vi produserer og selger nesten 4 millioner lastepaller i året på de fem fabrikkene våre i Riihimäki, Muurla, Haukipudas, Pori og Valkeakoski. Fabrikken i Haukipudas er Finlands nordligste pallefabrikk, og vi alle pallene vi leverer til Norge kommer derfra.

Vi har en høy leveringssikkerhet, for vi skaffer alle trematerialene selv og kapper dem på våre egne sagbruk. Tilgangen på råvarer til pallene er sikret. Fornøyde kunder er viktig for oss. Du kan stole på oss! 

Våre automatiserte og moderne produksjonslinjer gjør det mulig å oppnå en effektiv produksjon av et bredt produktutvalg. Vår effektive produksjon, en godt utviklet logistikk samt et omfattende nettverk av produksjonsenheter gjør at vi kan garantere konkurransedyktige priser, raske leveringer og allsidige logistikktjenester.